Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi

Vizyon: Geleceği bugünden yaşayarak eğitimdeki kaliteyi yükseltmek noktasında örnek ve önder olmak, evrensel Eğitim-Öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, istikrarlı bir eğitim ortamı içerisinde öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirerek, Atatürkçü kimliği ile gurur duyan, vatanını ve ulusunu seven, geçmişini bilen, yüzü geleceğe dönük, vatandaşlık bilinci yüksek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gurgentepelisesi.meb.k12.tr

Adres - Ağızlar Mahallesi 1 Nolu Sokak Dış Kapı No1 Gürgentepe/ORDU, 52610

Adres - Ağızlar Mahallesi 1 Nolu Sokak Dış Kapı No1 Gürgentepe/ORDU, 52610

Ulaşım Gürgentepe İlçesine ulaşım Ordu-Gürgentepe arası çalışan dolmuşlarla sağlanmaktadır ve yolculuk yaklaşık 1 saat sürmektedir. Gün içerisinde 4 sefer yapılmakta olup dolmuşların kalkış saatleri değişkenlik göstermektedir. Okulda çalışan öğretmenlerin çoğu öğretmen servisi ile gidiş geliş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 2, il merkezine 50 km uzaklıkta bulunmaktadır.